Antalya Yangin / Antalya Da Orman Yangini Cikti Yol Ulasima Kapandi Son Dakika Haberleri / Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor.

Antalya Yangin / Antalya Da Orman Yangini Cikti Yol Ulasima Kapandi Son Dakika Haberleri / Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor.. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi.

İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor.

Gl2fufjhvzqam
Gl2fufjhvzqam from www.medyamidas.com
2 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma.

Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma.

Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da 10 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor.

Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı.

M3yec5bv7fznhm
M3yec5bv7fznhm from cdn-photo.pivol.com
10 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı.

8 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi.

Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. 8 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Jul 29, 2021 · antalya büyükşehir belediyesi, manavgat yangın bölgesinde yaraları sarmak için tüm birimleriyle çalışıyor. Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Vatandaşlar yangının neden çıktığını araştırmaya devam ediyor. Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Antalya'nın alanya ilçesi ve gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? 10 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti.

Mersin'in aydıncık ilçesinde başlayan orman yangını, ikinci günün akşamında halen devam ediyor. Rüzgarın şiddetini artırmasıyla yangın, ilçe merkezine yaklaştı. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. 8 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8.

Cmk4q Dytex1fm
Cmk4q Dytex1fm from foto.sondakika.com
Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. 8 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde dün ögle saatlerinde baslayan yanginin siçradigi mahallede korku dolu anlar yasandi. 2 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Trend haberi oldu ve an itibarıyla 4 gazetede yer alıyor. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8. Belediyenin mobil aşevi ise yangından zarar gören vatandaşlara su, buz ve ayran. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı.

Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti.

Türkiye'nin gözü kulağı manavgat'tan gelecek olan güzel haberlere çevrildi. Jul 29, 2021 · son iki gündür birçok ilde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Antalya manavgat'ta yangın neden çıktı? Dün, osmaniye, adana ve mersin'de farklı noktalarda çıkan orman yangını haberlerine bugün antalya, aydın, kütahya ve kocaeli'den gelen haberler de eklendi. Yangin, evrenleryavsi mahallesi'ni de etkisini altina alirken, alev alev. Jul 30, 2021 · yangin i̇lçe merkezi̇ne yaklaşti. 2 hours ago · antalya'nin manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma. 3 ölü (27) videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da 10 hours ago · turizmin en gözde mekanlarından olan antalya manavgat'ta dün öğle saatlerinde çıkan yangın hala söndürülmedi. İtfaiye daire başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederken sosyal hizmetler, asat, çevre sağlığı ve tarımsal hizmetler müdürlüğü ekipleri de bölgede çalışma başlattı. Havanın kararması nedeniyle havadan müdahale yapılamazken, ekipler karadan söndürme çalışmasını sürdürüyor. | i̇yi̇ parti̇ antalya mi̇lletveki̇li̇ feri̇dun bahşi̇ yangin bölgesi̇nde #manavgat #i̇yi̇parti #türkiye son saatin en çok aranan 8.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama