Μηλοσ Ναυαγιο - Easter in Leonidio and Palaiochori Kinourias - Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη.

Μηλοσ Ναυαγιο - Easter in Leonidio and Palaiochori Kinourias - Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη.. Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Το ναυάγιο με της θαλαμηγού acvitannia σημαίας μεγάλης βρετανίας στη μήλο σημειώθηκε σήμερα το πρωί 16 περίπου ναυτικά μίλια βορειοδυτικά του νησιού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της μήλου το ναυάγιο σημειώθηκε ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό».

Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης, 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών θαλαμηγού μήκους 30 μέτρων, η οποία βυθίστηκε το πρωί της πέμπτης 12 αυγούστου 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Το ναυάγιο με της θαλαμηγού acvitannia σημαίας μεγάλης βρετανίας στη μήλο σημειώθηκε σήμερα το πρωί 16 περίπου ναυτικά μίλια βορειοδυτικά του νησιού.

10th Athens Xclusive Designers Week-OCT 2011- Ratt by Rita ...
10th Athens Xclusive Designers Week-OCT 2011- Ratt by Rita ... from 2.bp.blogspot.com
Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες της επιχείρησης διάσωσης των ναυαγών της θαλαμηγού, 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο οι άνεμοι που έπνεαν στο σημείο ήταν αρκετά ισχυροί. «καταβάλλουμε προσπάθειες να πάρουμε ανθρώπους. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα σωστικά. Μεταφέρθηκε και αυτός (σύνολο 18 ναυαγοί) στο κέντρο υγείας μήλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το ναυάγιο έγινε 17 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου στο χώρο ανάμεσα στη φαλκονέρα και την αντιμηλο.

Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βοριοδυτικά της μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες της επιχείρησης διάσωσης των ναυαγών της θαλαμηγού, 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Μία θαλαμηγός 30 μέτρων έχει βυθιστεί στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της μήλου, περί τα 16 μίλια ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα, με το λιμενικό να επιχειρεί στο σημείο για να. Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο οι άνεμοι που έπνεαν στο σημείο ήταν αρκετά ισχυροί. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη. Διακομίστηκαν όλοι για προληπτικό έλεγχο στο κέντρο υγείας της μήλου. Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο σημειώθηκε 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου, ενώ όπως φαίνεται και στα βίντεο οι άνεμοι που έπνεαν στο σημείο ήταν αρκετά ισχυροί. Το ναυάγιο με της θαλαμηγού acvitannia σημαίας μεγάλης βρετανίας στη μήλο σημειώθηκε σήμερα το πρωί 16 περίπου ναυτικά μίλια βορειοδυτικά του νησιού. Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο.

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει ι εικόνες από την διάσωση ανοιχτά της μήλου, με τις εικόνες από την διάσωση να είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της μήλου. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Σκάφη του λιμενικού, ιδιωτικό σκάφος και δύο ελικόπτερα βρίσκονται στο σημείο για διάσωση των ναυαγών.

10th Athens Xclusive Designers Week-OCT 2011- Ratt by Rita ...
10th Athens Xclusive Designers Week-OCT 2011- Ratt by Rita ... from 2.bp.blogspot.com
Έτσι διασώθηκαν οι 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη. Το ναυάγιο καλύπτει όμως και τα γούστα των μερακλήδων που θέλουν να πιούν το κρασάκι τους κοντά στη θάλασσα με. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Θαλαμηγός με 17 επιβαίνοντες βυθίστηκε ανοιχτά της μήλου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της μήλου το ναυάγιο σημειώθηκε ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα. Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει ι εικόνες από την διάσωση ανοιχτά της μήλου, με τις εικόνες από την διάσωση να είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές.

Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας.

Το ναυάγιο έγινε 17 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου στο χώρο ανάμεσα στη φαλκονέρα και την αντιμηλο. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη. Το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης, 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 17 ατόμων που επέβαιναν σε θαλαμηγό 30 μέτρων με βρετανική σημαία που βυθίστηκε νωρίτερα ανοικτά της μήλου. Για προληπτικό έλεγχο μεταβαίνουν στο κέντρο υγείας μήλου οι επιβάτες της θαλαμηγού που βυθίστηκε. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της μήλου. Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βοριοδυτικά της μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Έτσι διασώθηκαν οι 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου.

Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο σημειώθηκε 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου, ενώ όπως φαίνεται και στα βίντεο οι άνεμοι που έπνεαν στο σημείο ήταν αρκετά ισχυροί. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει ι εικόνες από την διάσωση ανοιχτά της μήλου, με τις εικόνες από την διάσωση να είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές.

Συναγερμός στη Μήλο: Βυθίστηκε σκάφος με 18 επιβαίνοντες ...
Συναγερμός στη Μήλο: Βυθίστηκε σκάφος με 18 επιβαίνοντες ... from www.hxonews.gr
Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της μήλου το ναυάγιο σημειώθηκε ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Μία θαλαμηγός 30 μέτρων έχει βυθιστεί στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της μήλου, περί τα 16 μίλια ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα, με το λιμενικό να επιχειρεί στο σημείο για να. «καταβάλλουμε προσπάθειες να πάρουμε ανθρώπους. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα σωστικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση διάσωσης των 18 ναυαγών βορειοδυτικά της μήλου το πρωί της πέμπτης.

Το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης, 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη. Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει ι εικόνες από την διάσωση ανοιχτά της μήλου, με τις εικόνες από την διάσωση να είναι ακόμη πιο συγκλονιστικές. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες της επιχείρησης διάσωσης των ναυαγών της θαλαμηγού, 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 17 ατόμων που επέβαιναν σε θαλαμηγό 30 μέτρων με βρετανική σημαία που βυθίστηκε νωρίτερα ανοικτά της μήλου. Το ναυάγιο έγινε 17 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου στο χώρο ανάμεσα στη φαλκονέρα και την αντιμηλο. Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα σωστικά. Θαλαμηγός με 17 επιβαίνοντες βυθίστηκε ανοιχτά της μήλου. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της μήλου. Για προληπτικό έλεγχο μεταβαίνουν στο κέντρο υγείας μήλου οι επιβάτες της θαλαμηγού που βυθίστηκε.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama